background site constatari daune

Suna 021.9696 / 0730.123.278

Consiliere si constatare centru daune Bucuresti

Despre noi

AUTOPORAND are experienta a noua ani de activitate si decontari cu toate societatile de asigurari pentru daune din accident pe RCA sau CASCO. Cu sau fara contract de colaborare in functie de ce societate de asigurari folositi , va putem repara masina in regim de urgenta,dupa caz:

Oferim o gama larga de servicii
Va stam la dispozitie cu atelier de tinichigerie (6 posturi), stand de indreptat caroserii, aparat de sudura in argon, atelier de vopsitorie (4 posturi) pentru pregatire plus un cuptor de vopsitorie, laborator pentru prepararea vopselei, atelier de mecanica (5 posturi),stand de ITP si de reglare a directive, aparat de reincarcare a instalatiei cu Freon si trei elevatoare.
Avem orice piesa
Deasemenea contractele cu cei mai renumiti importatori de piese, promoveaza preturi competitive in raport cu piata pieselor auto de schimb.

De ce noi?

Pasiunea pentru masini ne-a format o echipa care vede o provocare in aproape orice operatiune de remediere, de la accidente pana la reparatii de macarale de geamuri, compresoare de aer conditionat sau reparatii capitale ale unui motor.

Operatii speciale : Reparam cutii de viteza automate preturi incepand de la 800 euro , polishat faruri de la 60 lei / far, Polish auto profesional de la 200 lei , spalat interior tapiterii inclusiv plafon incepand de la 150 lei, reconditionam faruri sau bari avariate. Asiguram servicii de calitate, garantia lucrarilor, practicand preturi negociabile in functie de raportul service-client si istoricul colaborarilor, oferind discount-uri pe masura ce sumele facturate se maresc.

despre noi centru de constatare a daunelor